Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekişleminiz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Yönetim özümlemeı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da tecrübe semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro sadece ama sadece kokusuz hınçle yakılır! Puro her devran evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rağbet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken alev puroya direk dokunuş etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma işlemlemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mesabe eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemlemi yaparken tüm ayağın müsavi yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak azıcık henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu hava çakmaklar çok korkunçdür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemlemi natürel alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu süre size zaman kaybı gibi dideükebilir ama puro sabır ve iş gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işlemleminden sonrasında sert çevirip tarafünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma işlemlemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı dem henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz yürekime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak yürekilmeli. Alacağınız her dem arasında en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla tembihlmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca rağbet gösterdiğinizin bir işlemaretidir. Sönen puronun küllerini pekçe temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pekçe temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma sıkıntı teşkil etmez. Ancak il özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir süre dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlak şgeri olan 2 nizamı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın sıcaklık değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 mesabe arasında başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında asıl sıkıntı havaın antipatik değil bir küme har olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza havaı sıcaklığına bakarak trampa gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının sonuçsuz geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu yürekindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak mutlak sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak sonuçsuz geçirmedikleri yürekin özge rakiplerine oylumlu üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.